MK
контакти
Отворен и затворен Јавен царински складишен простор во Скопје, испостави на Аеродром Скопје и Г.П. Табановце, Блаце, Богоpодицa и Деве Баиp, 2.080 м2 затворени како и 6.000 м2 отворени Јавни царински складишни простори во Скопје, во рамките на компанијата Интереуропа Скопје д.о.о.

ИНТЕРЕУРОПА СКОПЈЕ, ДОО

Бул. Војводина
1000 Скопје
Северна Македонија

ДИРЕКТОР

Мануела Мишев Спасов
+389 78 217 972
intereuropa@intereuropa.com.mk

НАДВОРЕШНА ПРОДАЖБА

Коста Петровски

ФИНАНСИИ И СМЕТКОВОДСТВО

Ирена Србиновска

АВИО ТРАНСПОРТ

Емануел Јаневски

ЦАРИНСКО ПОСРЕДУВАЊЕ

Сашко Богојески

ЛОГИСТИЧКИ УСЛУГИ

ЗБИРЕН ТРАНСПОРТ

Весна Стеванова

ЦЕЛИ ТОВАРИ И ДОТОВАРИ

Игор Петровски

ЖЕЛЕЗНИЧКИ ТРАНСПОРТ

Емануел Јаневски

ПОМОРСКИ ТРАНСПОРТ

Емануел Јаневски

ПОСЛОВНИЦА БЛАЦЕ

Г. П. Блаце
1000 Скопје
Северна Македонија
+389 323 33 21, +389 78 217 985

ПОСЛОВНИЦА БОГОРОДИЦА

Г. П. Богоpодицa
1480 Гевгелија
Северна Македонија
+389 34 23 07 89, +389 78 217 980
gp.bogorodica@intereuropa.com.mk

ПОСЛОВНИЦА ТАБАНОВЦЕ

Г. П. Табановце
31000 Куманово
Северна Македонија
+389 31 46 77 00, +389 78 217 973

ПОСЛОВНИЦА ДEBE БAИP

Г. П. Деве Баиp
1330 Крива Паланка
Северна Македонија
+389 31 414 231, +389 71 377 687

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Ве молиме внимателно да ги проверите вашите податоци пред да ја испратите. Ти благодарам.